Ordinacija dentalne medicine mr.sc. Edita Marčan, dr.med.dent.

Naša specijalnost je liječenje korijenskih kanala koje spada u granu endodoncije te restorativna dentalna i estetska medicina.

 
O nama

S Vama od 2003. godine

Mr.sc. Edita Marčan dr.med.dent. magistrirala je iz područja endodoncije 2003. godine u Zagrebu i od tada radi u svojoj privatnoj ordinaciji u centru Rijeke.
 

Dječja dentalna medicina

Veliku pažnju posvećujemo najmlađim pacijentima u namjeri da se oslobode straha kroz edukaciju i motivaciju, te preventivnu terapiju kako bi sačuvali oralno zdravlje od malena.

HZZO partner

Pored pružanja privatnih usluga naša ordinacija od 2006. godine ima sklopljeni ugovor s HZZO. Mr.sc. Edita Marčan surađuje sa više doktora specijalista, a u ordinaciji primjenjujemo najnovije materijale i metode u skladu sa svjetskim trendovima.

Recenzije pacijenata


MLADEN DERONJA
MLADEN DERONJA
22/12/2023
Samo riječi hvale sve pet i Editi Marčan i njenoj asistentici curke sve ste odradile tip top hvala👍
Maja O
Maja O
04/12/2023
Doktorica Edita jako gruba i ne objašnjava što radi. 4 mjeseca nakon plombiranja između zuba i zubnog mesa s unutrašnje strane našla sam dio vate koja je ostala dok se popravljao zub, bila je kao zalijepljena izmedu zuba i zubnog mesa. Dok ste tamo imate osjecaj kao da ste im na teret, tako da ukoliko vas je strah zubara i zelite dobro popravljene zube NE PREPORUCAM!!!
Roberto Bencich
Roberto Bencich
27/09/2023
Ako zaboravim na strah od zubara (svih) sve ostalo odlično
Inka Moss
Inka Moss
11/07/2023
Pred par mjeseci sam bila na pregledu i plombiranju zuba. Nikad nisam kod zubara doživjela tako hladan odnos prema sebi kao pacijentu- doktorica gotovo da nije riječ sa mnom progovorila, a ono malo što sam je i pitala ,samo mi je kratko odgovorila,bez puno objašnjenja ili bilo kakve ljubaznosti. Dobila sam anesteziju, pa me nije boljelo čišćenje i plombiranje zuba, ali doktorica je dosta gruba i osjetila sam kako mi grubo popravlja taj zub da me je poslije cijela čeljust boljela. Uglavnom, moje iskustvo nije dobro i više nikada u tu ordinaciju neću kročiti.
Loli Kocijancic
Loli Kocijancic
05/07/2023
Doživljaj je za dijete bio traumatičan iako smo čuli da radi ljubazno sa djecom. Djevojčici je rekla da će ju poslati van iz ordinacije, na što ju je dijete molilo da to ne radi. Uvjeravala ju je drsko da to što joj radi ne boli, iako joj je djevojčica rekla da se kune da ju boli. Čišćenje zuba izvela je bez rendgenske snimke! Tuga i žalost, a sve to platili smo 315 eura.Pohlepa i lopovluk!
Bojana
Bojana
04/05/2023
Edita je zaista fantastična, nikada nakon bilo kakvih popravaka, jednostavnijih, zahtjevnijih ja ne osjecam nikakve nuspojave. Onog trenutka kada siđem sa stolice kao da nista nije ni radjeno, a nisam jednom cula da ljudi nakon popravljanja zuba imaju bolove ili bar osjete zub. Upravo zbog toga, ja sam čak i zavoljela ići kod zubara i sa lakoćom se prepuštam u ruke doktorice Edite jer znam da će odraditi posao do perfekcije. Moram pohvaliti i asistenticu jer su zajedno fantastičan tim!
Igor Linardic
Igor Linardic
14/12/2022
Godinama sam već kod njih i imam samo riječi hvale. U čekaonici je uvijek ugodna i opuštajuća atmosfera zbog lagane muzike i lijepog uređenja. Uvijek se pridržavaju dogovorenog termina, a sami zahvati se obavljaju s najvećom pažnjom. Zubarica i asistentica su tandem iz snova, profesionalne, uvijek vesele i nasmijane, zrače pozitivnom energijom i odgovorit će vam na bilo kakvo pitanje i objasniti što god je potrebno. Za svaku pohvalu i preporuku.