Najčešća pitanja

1ŠTO POSTIŽEM PJESKARENJEM ZUBA?
Pjeskarenjem zuba čiste se sve pigmentacije od nikotina, kave, čaja, raznih napitaka te uklanja plak i kamenac na vidljivim površinama zuba. Za najbolji rezultat u našoj ordinaciji uvijek kombiniramo pjeskarenje s UTZ skidanjem kamenca. Nakon tretmana zubi se poliraju profesionalnim pastama za dodatni sjaj i glatkoću, te se postiže prirodna bjelina zuba.
2KOLIKO TRAJE POSTUPAK IZBJELJIVANJA I DA LI JE ŠTETAN ZA CAKLINU?
Izbjeljivanje laserom traje do 15 min, za obije čeljusti. Postupak je bezbolan i nema osjetljivost cakline jer se upotrebljavaju posebni profesionalni preparati koji svojim sastavom u potpunosti hidratiziraju i oplemenjuju strukturu zubi. Nakon izbjeljivanja potrebno je izbjegavati obojene napitke i kavu unutar 15 dana radi stabilizacije boje. Postignuta bjelina cakline može se zadržati do 2 godine uz redovito održavanje oralne higijene i redovita pjeskarenja zubi.
3KOLIKA JE TRAJNOST DENTALNIH IMPLANTATA?
Trajnost dentalnih implantata u pravilu je doživotna jednom kad se uspostavi osteointegracija. Međutim postoji rizik od periimplanitisa uslijed slabe oralne higijene kao i kod rizičnih pacijenata koji boluju od nekih kroničnih bolesti (radioterapija i kemoterapija, dijabetes melitus, osteoporoza, chronova bolest, kardiovaskularne bolesti)

Pošaljite nam upit

    Ova web stranica zaštićena je s reCAPTCHA te se primjenjuju Google pravila privatnosti i uvjeti pružanja usluge.