Ordinacija dentalne medicine mr.sc. Edita Marčan, dr.med.dent.

Naša specijalnost je liječenje korijenskih kanala koje spada u granu endodoncije te restorativna dentalna i estetska medicina.

 
O nama

S Vama od 2003. godine

Mr.sc. Edita Marčan dr.med.dent. magistrirala je iz područja endodoncije 2003. godine u Zagrebu i od tada radi u svojoj privatnoj ordinaciji u centru Rijeke.
 

Dječja dentalna medicina

Veliku pažnju posvećujemo najmlađim pacijentima u namjeri da se oslobode straha kroz edukaciju i motivaciju, te preventivnu terapiju kako bi sačuvali oralno zdravlje od malena.

HZZO partner

Pored pružanja privatnih usluga naša ordinacija od 2006. godine ima sklopljeni ugovor s HZZO. Mr.sc. Edita Marčan surađuje sa više doktora specijalista, a u ordinaciji primjenjujemo najnovije materijale i metode u skladu sa svjetskim trendovima.

Recenzije pacijenata


Aleksandra Vuckovic
Aleksandra Vuckovic
24/03/2021
Zubarica i medicinska sestra su izrazito ljubazne i susretljive! Brzo i efikasno, sve pohvale!
Andrija Vitlov
Andrija Vitlov
09/02/2021
Cure su svaka čast,.fantastične, susretljive, odlično i kvalitetno rade, a i djeca su mi zadovoljna i ne boje se;)
Dora
Dora
04/12/2020
Ljubazne doktorica i asistentica! Brzi dogovor termina, nema čekanja u čekaonici, nježna ruka.. ma sve pohvale i preporuke! Mališa (6) nije htio čupnuti mliječni zub samo da bi mogao ići zubarici. Nema grča u želucu već uzbuđenje oko posjeta zubaru :)
marija karabaic
marija karabaic
13/05/2020
Profesionalno, brzo i veselo osoblje. Preporuka svima.
Sasa Popovic
Sasa Popovic
07/05/2020
Gdje god sam poslije bio kod zubara, svi su me pitali: " Tko vam je radio zube?" Svaka pohvala čak nakon deset godina još imam zub koji je bio samo krhotina, ništa nije bilo ostalo od njega, dr. Edita je to riješila i danas je zub još živ... Profesionalci...
Brigita Bekelja
Brigita Bekelja
19/12/2019
Riječi pohvale su najmanje što zaslužuje ovakav tim! Prvenstveno predivne kao osobe, kako zubarica, tako i asistentica. Profesionalnost i predanost poslu na iznimno visokoj razini. Bez pretjerivanja, najbolji tim ikada! Pacijent sam koji ima izniman strah od bolova i "zubarske stolice", ali nakon prvog posjeta strah je nestao. Poslušale su svaku moju želju za konačan rezultat i veselim se što će baš one biti zaslužne za mojih osimjeh iz snova! Svaka preporuka od mene!
Nevena Vukovic
Nevena Vukovic
27/08/2019
Veliko vam hvala na spašavanju mojih zubi. Došla sam s velikom upalom zubnog mesa te uz vase savjete i preporučene proizvode sve je prošlo u rekordnom vremenu. Stručnost i ljubaznost čine vas savršenim timom i time vas preporučujem svima kojima je lose pri samoj pomisli na zubara. Hvala vam na svakom ponovno uloženom trudu da imam lijepe i zdrave zube.